The 2-Minute Rule for istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Petek Bakımları sayesinde kullanılan petek tesisatlarının ömrü de uzatılmış olur. Bu da çAlright fazla maliyetin ortaya çıkmasını engeller. Bu nedenle firmamızın bu hizmetinden faydalanabilir ve yaşam kalitenizi artworkırabilirsiniz.

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

You're using a browser that may not supported by Facebook, so we have redirected you to a simpler Edition to provde the very best working experience.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile seven/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere propertyımcı olmaktan onur petek servisi ve gurur duyuyoruz

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

Tesisat temizliği birbirinden farklı olan işlemler olsa da, petek servisi Tesisat temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Tesisat temizliği hizmeti sırasında firmamız son derece üstün istanbul petek servisi niteliklerde hizmetler vermektedir. Kalite standartlarımız yüksek olup bu süreçte en iyi şekilde petek temizleme ve yıkama hizmetleri vermekteyiz.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

Merhaba kombi petek temizliği kombi bakım istanbul petek servisi onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz istanbul petek servisi itina ile yapılır

Su gelmeye başladığı zaman petek havası alma işlemi tamamlanmış demektir, vanayı sağa doğru çevirip kapatabilirsiniz,

Kombi petekleri tam olarak ısıtamıyor ise fakat çalışmaya da devam ediyor ise basıncı kontrol edilmelidir.

Report this wiki page